Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održao lekciju

Tedeschi otkrio zašto kriza ne utječe na poslovanje njegove tvrtke

Emil Tedeschi
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
10.07.2014.
u 16:01

Na pitanje koje su reforme najpotrebniji rekao je kako je najvažnije imati sposobne menadžere, kako u vladi, tako i u privatnom sektoru

U intervjuu za CNBC predsjednik Uprave Atlantic Grupe Emil Tedeschi izjavio je kako treba imati hrabrosti za provođenje reformi u Hrvatskoj.

 - Na poslovanje Atlantic Grupe toliko ne utječe kriza u zemlji jer je ono ne ovisi o domaćem tržištu na koje otpada samo 25 posto ukupnih prihoda, rekao je Tedeschi.

Recept za uspjeh je prema Tedeschiju više izvoza i orijantiranost na internacionalno poslovanje.

Na pitanje koje su reforme najpotrebniji rekao je kako je najvažnije imati sposobne menadžere, kako u vladi, tako i u privatnom sektoru.

>> Tedeschi je htio preuzeti Kraš, ali smo odbili njegovu ponudu

Komentara 8

ST
StrankaDemokratskihPromjena
18:18 10.07.2014.

ma ajde .......... a šta je s prvim milijunom maraka ukradenim u sinju? ------ šta vi mislite da smo svi kratke pameti?

SV
svitilnik
17:11 10.07.2014.

Tedeschi misli da je jako pametan. Prodaje nam maglu. Preko raznih veza uspješno uvozi robu , priznajem , neke dobre kvalitete, ali Emile je si li nešto stvorio svojim novcem i trudom u Hrvatskoj , nisi ! Gdje su tvoje tvornice koje si izgradio a ne kupio, gdje su tvoje plantaže bilo čega koje si nasadio. "Šuruješ" s balkancima jer su jeftina radna snaga i s time imaš velike profite. Ti jesi bešćutnik . Sve za tvoj profit . Za sada jesi jedan običan kupi , prodaj lik

Avatar tajar
tajar
16:17 10.07.2014.

Vidi, vidi, tko nam to otkriva toplu vodu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije