Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medicinski turizam

Sv. Katarina pacijente prevozi zrakoplovima

Bolnica sv. Katarina
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
24.09.2015.
u 07:00

Riječ je o konceptu jedinstvenom u Europi, koji će omogućiti otvaranje prema pacijentima iz cijele Europe, sjeverne Afrike uključujući i sjeverni dio Iraka i Saudijske Arabije

Specijalna bolnica Sveta Katarina i zrakoplovni operator Air Pannonia koji se bavi sanitetskim prijevozom bolesnika potpisali su jučer ugovor o suradnji, temeljem koje će pacijentima bolnice na raspolaganju biti usluge zračnog prijevoza. Riječ je o konceptu jedinstvenom u Europi, koji će omogućiti otvaranje prema pacijentima iz cijele Europe, sjeverne Afrike uključujući i sjeverni dio Iraka i Saudijske Arabije.

– Ovom suradnjom pacijente potpunoi lišavamo brige o putovanju. Kad su posrijedi neki zahvati, možemo jamčiti pacijentima da će na liječenje krenuti ujutro, a navečer biti u svom krevetu –ističe Dragan Primorac, predsjednik upravnog vijeća Sv. Katarine.

Dodaje da je suradnja uslijedila nakon što su se riješili preduvjeti za razvoj medicinskog turizma. Naime, uz to što je nastavno središte dvaju medicinskih fakulteta i partner s Unfallkrankenhaus Berlin, Sv. Katarina napravila je iskorak prema međunarodnom certifikatu, pridruživši se lani prestižnoj obitelji ‘The Leading Hospitals of the World’.

>>Bolnica Sv. Katarina najveća privatna investicija u zdravstvo

Komentara 2

MA
majalola
11:32 24.09.2015.

koliko košta ljecenje u toj bolnici?!

AO
ante.oreskovic75
08:29 24.09.2015.

Zašto tako radite?Zar nemamo vladu i ministra?Dajte im priliku da i kod vas naprave kaos.Baš ste nemoguče desničarski neznalice.Ali ipak vam Hvala n svemu što radite!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije