Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo vodstvo

Sretan Šarić iz Konzuma došao voditi Arenu Zagreb

Sretan Šarić
Foto: Facebook
03.10.2014.
u 07:05

Još se upoznajem s ljudima, dajte mi malo vremena – kazao nam je Šarić na pitanje kako će poboljšati poslovanje

Novim direktorom Arene Zagreb u srijedu postao je Sretan Šarić koji je na tome mjestu zamijenio Tomislava Pervana kojemu je istekao ugovor.

Šarić, koji se ranije bavio glazbom i imao svoj sastav Legende noći, došao je u Arenu iz Konzuma. U Holdingu Šarića opisuju kao susretljivu i zabavnu osobu, a na profilu na Facebooku predstavlja se fotografijama, koje su otvorene za pregled, kao zabavljač i osoba koja jako drži do svog izgleda.

– Kakve veze fotografije imaju s mojim poslom. Prvi sam dan na poslu, još se upoznajem s ljudima, dajte mi malo vremena – kazao nam je Šarić na pitanje kako planira poboljšati poslovanje Arene. Arena iz godine u godinu sve lošije posluje, u dvije godine prihod joj je pao za dva milijuna kuna, odnosno 2013. godinu završila je s četiri milijuna kuna prihoda. Još sedam milijuna daje Zagrebački holding za hladni pogon dvorane. Grad i država godišnje Ingri plaćaju 7,2 milijuna eura za najam.

>> Arena Zagreb u prosincu je bila popunjena samo pet dana

Komentara 10

Avatar Herceg_Bosna
Herceg_Bosna
08:45 03.10.2014.

Arena postaje najveca teretana u EU?

BI
billynik
08:38 03.10.2014.

Ovaj će im pomoći da potonu do dna.

Avatar markoii123
markoii123
09:08 03.10.2014.

Jedna te ista grupa dolazi stalno na rukovodeća mjesta,to je zatvoren krug ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije