Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPO u 2015.

Reuters: Rothschild će savjetovati Agrokor u javnoj ponudi dionica

Agrokor Ivica Todorić
Robert Anić/PIXSELL
26.11.2014.
u 21:10

Još nije poznata lokacija na kojoj će se odigrati javna ponuda dionica Agrokora, a izvor je Reutersu kazao da je vrlo vjerojatno da će to biti Londonska burza.

Agrokor Ivice Todorića za savjetnika u javnoj ponudi dionica (IPO) izabrao je banku Rothschild, piše Reuters pozivajući se na nekoliko neimenovanih izbora.

Navodno bi javnom ponudom, koja bi se trebala održati u 2015. godini, Agrokor trebao od investitora prikupiti oko 4 milijarde eura.

Ponuda  vjerojatno na Londonskoj burzi

Još nije poznata lokacija na kojoj će se odigrati javna ponuda dionica Agrokora, a izvor je Reutersu kazao da je vrlo vjerojatno da će to biti Londonska burza.

Niti iz Agrokora, a ni iz banke Rothschild nisu Reutersu potvrdili ove informacije.

>>Todorić nadzire trećinu srpskog tržišta

>>Agrokor našao kupce za 
72 od 96 trgovina

Komentara 2

Avatar Mr_T
Mr_T
09:23 27.11.2014.

Ne može biti veća masonerija za savjetnika.

Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
23:34 02.12.2014.

Tko sa vragom tikve sadi, o glavu mu se obijaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije