Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavljaju sa štrajkom

Radnici Arene dobili plaću za siječanj!

arena trikotaža
Dusko Marusic/PIXSELL
01.03.2014.
u 14:51

U ponedjeljak bi, prema neslužbenim informacijama HRT-a, na vrata tvrtke trebala pokucati policija

Na račune 60-ak radnika pulske tvrtke Arena trikotaža sjela je plaća za siječanj, javlja HRT. Prva je to isplata nakon što su zadnju plaću primili za svibanj 2013. No radnici nastavljaju sa štrajkom do ispunjenja zahtjeva, dakle isplate svih zaostalih plaća, a traže i da im bude plaćeno vrijeme provedeno u štrajku. Kao jedino rješenje vide stečaj kojim bi se namirio barem dio njihovih potraživanja.

U ponedjeljak bi, prema neslužbenim informacijama HRT-a, na vrata tvrtke trebala pokucati policija, a dotad komentara nema ni sindikalna predstavnica radnika. Sljedećeg tjedna očekuje se i pokretanje istrage.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije