Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponuda za preuzimanje

PTR bi uzeo još trećinu Sunčanog Hvara

09.08.2014., Hvar - Hotel Amfora smjesten u mirnoj uvali, okruzen sumom borova i udaljen samo desetak minuta setnje od povijesnoga grada Hvara.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL
24.06.2016.
u 09:48

PTR nudi cijenu od 21,37 kuna za dionicu, kojih ima 61.95%. Država ne zna može li ponoviti natječaj i mijenjati uvjete za prodaju svog udjela

Prime Tourist Resorts, dio grupacije CPI, koji drži 61,95 posto Sunčanog Hvara, objavio je na Zagrebačkoj burzi obavijest o javnoj ponudi za preuzimanje preostalih dionica po cijeni od 21,37 kuna za dionicu.

Država je nedavno za prodaju svog udjela u Sunčanom Hvaru tražila 28 kuna za dionicu, no interesenata za oko 30 posto dionica nije bilo.

Ponudu PTR-a država neće prihvatiti, nego je plan ponoviti prodaju s nižom cijenom. No, sada je to neizvjesno zbog tehničke vlade. Zakon kaže da se mogu nastaviti započeti procesi, no nije jasno mogu li se mijenjati uvjeti, odnosno ima li država sada mogućnost smanjiti ponuđenu cijenu.

>>Zbog visoke cijene propala prodaja udjela u Sunčanom Hvaru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije