Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh

Prpićev Trillenium potpisao ugovor s ASOS-om

Hrvoje Prpić
Anto Magzan/PIXSELL
26.01.2015.
u 14:45

Za ASOS, ističe Prpić, da će zasad biti ne samo prvi već i jedini kupac. Naime, zajednički će ići u razvoj niza novih funkcionalnosti i formiranje finalnog proizvoda

Trillenium je dobio prvog korisnika najveću svjetsku online modnu trgovinu britanski ASOS, javlja Poslovni dnevnik. Vrijednost ugovora nije objavljena. Hrvoje Prpić, osnivač Trilleniuma ne skriva zadovoljstvo.

"Ovo je prvi veliki korak za Trillenium na putu prema tome da postane platforma, poput Amazona, za 3D kupovinu gdje bilo koja trgovina može otvoriti svoju 3D trgovinu", kaže Prpić.

Dodaje da je Trillenium već sad kompatibilan s Facebookovim Oculus Riftom, Google Cardboard naočalama i Samsung VR naočalama. Za očekivati je, navodi, da će biti kompatibilan i s novim Sonyjevim VR naočalama za PS4. Provjerit će i što Microsoft konkretno planira ponuditi sa svojim VR naočalama pa će vidjeti hoće li biti dostupni i na toj tehnologiji.

"Ono što je sigurno je da je Trillenium jedna od prvih tvrtki koja će ponuditi sadržaje za te nove uređaje, a posebno u području trgovine", kaže Prpić.

Za ASOS, ističe Prpić, da će zasad biti ne samo prvi već i jedini kupac. Naime, zajednički će ići u razvoj niza novih funkcionalnosti i formiranje finalnog proizvoda.

"Trebat će nam preko godinu dana da našu uslugu implementiramo u procese ASOS-a tako da nećemo primati niti jednog drugog klijenta u tom vremenu", kaže Prpić.

Trillenium je započeo s razvojem prije šest godina u Zagrebu. Potkraj 2009. godine Prpić je predstavio prvi svjetski online 3D trgovački centar koji je dogovorio suradnju s Konzumom i Mercatorom. No, prije tri godine Prpić sve više s Trilleniumom radi u Londonu gdje pokušava pridobiti tamošnje trgovački lance na suradnju.

>> 'Ako se nešto ne promijeni, svi će se iseliti iz ove zemlje...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije