Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Preko domaćeg rent-a-cara moguće unajmiti automobil u više od 180 država na svim kontinentima

ORYX
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
03.03.2015.
u 08:15

ORYX Rent a car odnedavno omogućuje svima da na jednom mjestu imaju pristup više od 28.000 lokacija diljem svijeta gdje mogu unajmiti vozilo po najpovoljnijim uvjetima

U partnerstvu s najvećim svjetskim online booking sustavom, ORYX Rent a car odnedavno nudi korisnicima iznimno korisnu mogućnost – unajmljivanje vozila putem interneta na više od 28.000 lokacija u čak 180 zemalja svijeta.

Žele li korisnici unajmiti automobil primjerice u Njemačkoj, Španjolskoj, Francuskoj, SAD-u, ili u nekoj od egzotičnijih destinacija poput Meksika, Kolumbije, Južnoafričke Republike, Kine ili Australije, od sada to mogu napraviti preko ORYX-a, domaćeg rent-a-cara, koji jamči kvalitetu i pouzdanost usluge.

Ovaj projekt, osim brze i efikasne usluge, korisnicima omogućuje i ostvarivanja najvećih ušteda s obzirom da se mogu usporediti različite usluge, cijene i ponude.

Sustav koji ORYX Rent a car nudi korisnicima za međunarodni najam automobila putem web stranice www.oryx-rent.hr jamči najnižu cijenu najma, podržava promjenu ili otkazivanje rezervacije te ne naplaćuje proviziju na plaćanje kreditnim karticama.

Uz navedeno ORYX Rent a car i dalje nudi usluge najma vozila i u Hrvatskoj kroz vlastitu flotu od 1.900 vozila te razgranatu mrežu od 19 poslovnica. Sva su vozila opremljena klimatizacijskim uređajem, a na raspolaganju je i mogućnost najma dodatne opreme poput dječje sjedalice, sofisticiranih GPS uređaja te WiFi uređaja za mobilni Internet. Kvalitetna ponuda i pouzdan najam vozila prepoznati su od korisnika kao najbolje korisničko iskustvo u najmu vozila u Hrvatskoj.

Foto: PR FOTO

Želite prijaviti greške?