Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korigirane cijene

Poskupjeli svi naftni derivati. Evo koliko će stajati

benzin
Foto: Sasa Despot/Zurnal24/PIXSELL
02.09.2014.
u 11:48

Prema dostupnim podacima, cijene su za sada korigirali Petrol i Tifon, ostali će to napraviti tijekom dana i idućih dana

Nakon što su prošloga tjedna cijene naftnih derivata pale na najnižu razinu u posljednjih nekoliko mjeseci, naftne kompanije odlučile su u utorak poskupiti cijene goriva.

Prema informacijama portala cijenegoriva.info, Ina je povisila cijenu litre eurosupera 95 za 13 lipa. Sada iznosi 10,74 kune. Nadalje, cijena litre eurodizela viša je za 10 lipa u odnosu na prošli tjedan i sada stoji 10,17 lipa.

Najnovijim poskupljenjem vozači će prosječan tank od 50 litara benzina plaćati 7 kuna više nego prošloga tjedna, dok će isti tank dizela plaćati 5 kuna više.

Prema dostupnim podacima, cijene su za sada korigirali Petrol i Tifon, ostali će to napraviti tijekom dana i idućih dana. Napominjemo, cijene goriva sve više se razlikuju od kompanije do kompanije.

>>Dizel opet poskupio, benzin ipak jeftiniji

>>Litra Eurodizela pala za 8 lipa, benzin ostao isti

Komentara 16

DU
Deleted user
12:41 02.09.2014.

Rast osobnih primanja i plaća trebao bi pratiti inflaciju cijena i troškova života...Promijenimo nesposobnu Vladu i nesposobnu većinu u Saboru__________

Avatar TAJSAM
TAJSAM
12:33 02.09.2014.

Nije mi jasno , uzimaju nam iz đepova novce kao kriminalci za potporu cestama i "drugim koje su sami donijeli" a sad če "sami odlučivati" o prodaji naše izgrađene baštine i Našeg vlasništva. A sad još odlučuju na cijenu goriva, nek kažu strukturu cijene benzina tj. goriva za automobile. Pozdrav dobrim ljudima

SA
Sauron
13:34 02.09.2014.

Tako to bude kada se rasproda sve što vrijedi.... sad nam bijelo svijetski pljačkaši kroje cijene......cijena nafte na tržištu pada a nama cijena na crpkama raste.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije