Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REDIZAJN

Popularna Pipi ima novi izgled. Kako vam se sviđa?

Pipi
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
01.03.2017.
u 13:44

Ilustraciju za novu Pipi napravio je Mads Berg, jedan od najboljih svjetskih ilustratora

Dalmacijavino je predstavilo novi izgled svih svojih proizvoda, uključujući i popularnu narančadu Pipi, koja je, kao i vina i jaka alkoholna pića, dobila nove etikete.

– Suvremenim izgledom i povećanjem kvalitete naših proizvoda želimo se ponovo pozicionirati kao značajan proizvođač koji posluje u skladu s trendovima na tržištu. Vjerujem da će novi vizualni identitet naše nekadašnje kupce podsjetiti, a one nove pozvati da probaju i uvjere se u njihovu izvrsnost – izjavio je Luka Diel-Zadro, predsjednik Uprave Dalmacijavina. Dodao je da će proizvode s novim vizualnim identitetom na tržište uvoditi postupno, kako se budu trošile zalihe proizvoda u dosadašnjem pakiranju, a planiraju da puni asortiman bude dostupan do Uskrsa.

Dizajn nove etikete za Pipi, jedno od najpoznatijih pića prošlih vremena, zadržao je prepoznatljivi retro stil, a u centru nove etikete je lik Pipi djevojke. Ilustraciju za novu Pipi napravio je Mads Berg, jedan od najboljih svjetskih ilustratora, poznat po art deco stilu i vintage grafikama, a koji je surađivao i s Coca Colom, Oranginom, Legom...

– Novim dizajnom željeli smo prikazati da je uživanje u ljetu, suncu, moru i društvu ono što Pipi i danas čini drukčijim i posebnim pićem. Jednostavno rečeno, Pipi je retro piće nove generacije s dodanim ekstraktom bezbrižnosti – izjavio je Damir Ciglar, direktor reklamne agencije Imago, dodavši kako će Pipi biti specifična i po tome što će se do ljeta na tržištu pojaviti nekoliko varijanti etikete, a svaka će svojom ilustracijom u pozadini pratiti priču o Pipi.

Foto: Dalmacijavino

>> Hajduk predstavio reklamu: Hoće li atraktivna Marija biti nova Ana Sasso?

Komentara 10

TE
texas
14:01 01.03.2017.

ljepo izgleda,jedva cekam da probam,nisam jako dugo pio taj sok!

MO
mobitel20
14:48 01.03.2017.

Dobra stvar. Dalmacijavino bi,genaralno, lako moglo napraviti novi proboj...Uz Pipi, imaju savrsenu travaricu, pelinkovac i vino merlot.

LE
LeandroZG
14:03 01.03.2017.

Po meni odlican sokic, nesto najblize san pellegrinu koji se ne mogu probiti od coca cole (fante) na police i kafice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije