Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LiveCam Croatia

Pogled na plažu u Novom Vinodolskom četvrti na svijetu

novi
Foto: Goran Kovacic/pixsell
21.05.2015.
u 12:54

EarthCam pri odabiru najboljih bira kvalitetu slike i jedinstveni kadar, a ovo ovo nisu prva priznanja za LiveCamCroatia

Kamera u sustavu LiveCamCroatia u Novom Vinodolskom na visokom je četvrtom mjestu među top deset najboljih live stream kamera u svijetu. Pogled na jednu od najljepših hrvatskih plaža na crikveničko vinodolskoj rivijeri, oduševio je ocjenjivački tim portala EarthCam, čiji su stručnjaci za video tehnologije radili izbor. EarthCam je, inače, najutjecajniji portal za web kamere u svijetu, koji posjetitelje broji u milijunima, a u konkurenciji je bio desetak tisuća kamera diljem svijeta.

Povrh toga, hrvatski portal web kamera LiveCamCroatia uvršten je u 25 najzanimljivijih web kamera na svijetu u 2014. Konkurencija je bila izuzetno jaka pa su Novi Vinodolski nadmašile tek dvije kamere iz Sjedinjenih Američkih Država, koje koriste velike internetske resurse, te jedna poljska kamera. Na prvom je mjesttu  kamera koja snima Srebrno jezero u Michiganu, na drugom Canine klub spa u Minnesoti sa zaigranim psićima, a treće je mjesto zauzeo pogled na poljsku marinu Sopot. 

Inače, EarthCam pri odabiru najboljih bira kvalitetu slike i jedinstveni kadar, a ovo ovo nisu prva priznanja za LiveCamCroatia. Prošlih godina u deset najboljih pogleda na svijet bile su uvrštene  kamere u Baškoj Vodi, Rijeci te u Daruvaru. 

>> Priznanje TripAdvisora Segway turi Zagrebom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije