Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmi centar u Hrvatskoj

Otvorena Lesnina u Murvici kod Zadra, zaposleno 125 radnika

Otvorena Lesnina u Murvici
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/9
26.11.2014.
u 15:52

Otvaranje Lesnine u poslovnoj zoni u Murvici rezultiralo je sa zapošljavanjem 125 radnika

U Murvici pokraj Zadra na 20.000 četvornih metara otvoren je veliki prodajno-skladišni prostor Lesnine. To je osmi po redu Lesninin centar u Hrvatskoj, a Rajko Magdalenić, generalni direktor Lesnine najavio je skoro otvaranje još dva centra u Hrvatskoj. Otvaranje Lesnine u poslovnoj zoni u Murvici rezultiralo je sa zapošljavanjem 125 radnika.

Lesnina je u ovaj centar uložila oko 20 milijuna eura, a direktor zadarskog centra Lesnine Dragan Vuković je istaknuo kako je otvaranje Lesnine u Zadru doprinos i turizmu, odnosno mogućnosti da se turistički kapaciteti opremaju iz Zadra i da kupci ne moraju po namještaj putovati u Split i Zagreb.

>> Lesnina se ne boji Ikeina dolaska

>> Zbog namještaja u Ikei i Emmezeti građani će smanjiti kupnju špeceraja

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije