Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zse danas

Obveznički indeksi dan su završili rastom

burza
Tatjana Tadić/PD/PIXSELL
25.07.2014.
u 18:28

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi porastao je u odnosu na jučer i to za 4,3 milijuna kuna te je iznosio 15,4 milijuna kuna

Ključni indeksi Zagrebačke burze dan su završili tako da je CROBEX porastao za 0,06 posto na 1.831,90 bodova dok CROBEX10 bilježi pad od 0,35 posto na 1.040,33 bodova. Sektorski indeksi dan su završili s promjenama u rasponu od +1,71 posto koliko je porastao CROBEXtransport do -0,96 posto koliko je pao CROBEXindustrija, piše portal hrportfolio.hr.

Obveznički indeksi dan su završili rastom; CROBIS je porastao za 0,12 posto a CROBIStr bilježi rast od 0,13 posto.

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi porastao je u odnosu na jučer i to za 4,3 milijuna kuna te je iznosio 15,4 milijuna kuna. Milijunski promet evidentiralo je samo jedno izdanje a promjene cijena najlikvidnijih kretale su se u rasponu od +4,19 do -4,06 posto.

Današnji redovni dionički promet u odnosu na jučer bilježi minimalan pad, promet je umanjen za 1,5 tisuća kuna, te je iznosio 6,7 milijuna kuna.
Najviše se trgovalo s dionicama Ericsson Nikole Tesle koji je sakupio promet od 2,1 milijun kuna te je pao za 2,38 posto na cijenu od 1.435,00 kuna.

Ovdje pročitajte više.

>>Redovni dionički promet u odnosu na jučer umanjen za 1,4 milijuna kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije