Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN POSAO

Novogradiška tekućina za e-cigarete osvaja Daleki istok

Elda
Foto: Vedran Balen
15.06.2015.
u 17:00

Čak 99 posto proizvoda uspješne novogradiške tvrtke sa 19 zaposlenih namijenjeno je inozemnom tržištu

Novogradiška Elda, jedan od najkvalitetnijih svjetskih proizvođača tekućina za elektroničke cigarete, na putu je da svojim proizvodima osvoji tržište Kine. Čelnici ove tvrtke potpisali su s najvećom kineskom duhanskom kompanijom SPV International pismo namjere o opskrbi golemog kineskog tržišta e-tekućinom hrvatske proizvodnje.

– Dogovorili smo odličan posao, predviđene mjesečne količine koje ćemo isporučivati Kinezima na razini su naše današnje godišnje proizvodnje – rekao je vlasnik Elde Dario Marenić.

Čak 99 posto proizvoda uspješne novogradiške tvrtke sa 19 zaposlenih namijenjeno je inozemnom tržištu. Danas proizvode dva milijuna bočica tekućine za e-cigarete na godinu. Lani su ostvarili dva milijuna eura prihoda, a očekuju da će za dvije godine dostići 6 do 7 milijuna eura i zaposliti još desetak radnika.

>> Elda osvojila svjetsko tržište e-cigareta

Komentara 2

MA
malaplava
17:24 15.06.2015.

a radnici sretni i zadovoljni rade za minimalac..

MA
malaplava
17:25 15.06.2015.

bit će na kineskom tržištu dok kinezi ne prekopiraju proizvod,ili ti isti kinezi već rade za njega a on kao prodaje "hrvatski" proizvod..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije