Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burza turizma

Njemački TUI javit će se na natječaj za Kupare, a zainteresiran je i za Brijune

'14.09.2010., Kupari, Zupa Dubrovacka - Nekadasnji hotelski kompleks JNA u Kuparima, koji je u ratu totalno devastiran i do danas jos neobnovljen. Trenutno je u vlasnistvu Andjelka Leka. Photo: Grgo J
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
06.03.2015.
u 11:26

– Zainteresirani smo i za elitni turizam na Brijunima – kazao je zamjenik izvršnog direktora koncerna TUI Johan Lundgran

U Berlinu je jučer potvrđeno da je njemački turoperatorski div TUI zainteresiran za Kupare i da će se javiti na natječaj o čijem bi raspisivanju Vlada trebala odlučiti 19 ožujka. TUI u utrku za koncesiju nad bivšim vojnim odmaralištem ulazi s partnerima udruženima u Karisma Hotel Adriatic. Ambicije turoperatora s godišnjim prometom od 19 milijardi eura time ne staju.

– Zainteresirani smo i za elitni turizam na Brijunima – kazao je zamjenik izvršnog direktora koncerna TUI Johan Lundgran. Na natječaj za Kupare javit će se će i turska Rixos grupa, otkrio je na burzi turizma ministar Darko Lorencin.

>> Naš projekt je: Kupari puni svih 12 mjeseci

Komentara 2

Avatar navijač
navijač
20:12 06.03.2015.

Izgleda da je odzvonilo SDP eliti koja ljetuje na Brijunima po 7. kuna dnevno.

RU
RUS
13:34 07.03.2015.

Companija Vario Trading Solutions Holding iz Londona u vlasnistvu poslovnih ljudi iz Emirata i Rusije na celu sa jednim od Hrvatskih Menader Poldrugac V.Wossh koliko saznajem isto ima interese za Brione a i za kupnju nogometnog kluba DINAMO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije