Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
METRO ACCELERATOR

Naši startupi pomažu razvoj restorana, a zauzvrat dobiju ključne kupce

17.02.2017.,Zagreb - HUB385, prvi hrvatski HoReCa Meetup - METRO-Techstars i CRANE s hrvatskim ugostiteljima i hrvatskimm startupima.  Marc Carena, Davorin Stetner.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
18.02.2017.
u 10:19

Udruga poslovnih anđela CRANE povezala se s lancem Metro

– Metro smo odabrali kao partnera zbog poslovne platforme s više od 160.000 malih i srednjih poduzetnika, koja će nam biti na raspolaganju u nastojanju da nastavimo s razvojem startup scene u Hrvatskoj – kazao je na jučerašnjem prvom HoReCa MeetUpu Davorin Štetner (na slici lijevo), predsjednik Hrvatske udruge poslovnih anđela (CRANE).

Cilj prvog MeetUpa Metroa i CRANE-a bolja je detekcija startupa u ugostiteljskom i turističkom sektoru. Njih 12, IncheckIn, Unlimited Communication, Trakbar, slovenski Facility... povezalo se s više od 70 hrvatskih ugostitelja i hotela poput Esplanade, slastičarnice Amelie, restorana Agava, Mundoaka i Mano, predstavljajući im svoje ideje i tehnološka rješenja za osnaživanje digitalnih kapaciteta te povezivanje u sektoru. Marc Carena (desno), predsjednik uprave Metroa C&C Hrvatska, kazao je da je HoReCa MeetUp prvi korak u modernizaciji i razvoju HoReCa sektora.

U tome će im se pridružiti i Zagrebački inkubator poduzetništva kao jedan od najjačih startup inkubatora na tržištu. 

>>Životna priča Davorina Štetnera: Spavao sam među ljudožderima i tulumario 
s Carlosom Slimom

>>Poslovni anđeli iz Europe stigli u Zagreb: 'U biznisu treba imati strast i integritet

>>IBM-ov stručnjak koji je stvarao računalo Watson: Mislite li da doba umjetne inteligencije tek stiže, u krivu ste

Komentara 1

NA
narod1
20:05 18.02.2017.

Kakvi poslovni anđeli, majke ti mile. Sve da ih istreseš nemaju za kavu, jedan dužan državi drugi nemaju ni za sebe. Samo se šlepaju na državu a ovi naivci u vladi misle da ovi nešto ulažu. Državo okani se njjih i uzmi prave ljude koji će voditi ulaganja u startupe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije