Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
menadžeri godine

Najbolji Štetić, Novinščak, Pajić, Babić, Sobočan...

Mate Štetić
Davor Puklavec/PIXSELL
28.11.2014.
u 18:45

U kategoriji javnih tvrtki menadžer godine je Dragan Kovačević, predsjednik uprave Janafa

Najbolji menadžer u velikim poduzećima predsjednik je uprave mesne industrije PIK Vrbovec Mate Štetić. On je jedan od 14 laureata nagrade “Menadžeri godine” Hrvatskoga udruženja menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA), koje je danas objavilo dobitnike.

Za životno djelo nagrađeni su Želimir Filić, umirovljenik Cromarisa, i Dragutin Žic, osnivač marine Punat. Vladimir Ferdelji, predsjednik udruge CROMA, istaknuo je da je riječ o poduzetnicima koji su u 2014. uz 2600 postojećih otvorili 368 novih radnih mjesta.

Menadžeri godine u srednjim poduzećima su direktor tvrtke Promming iz Čakovca Mihalj Novinščak i predsjednik uprave tvrtke Metis iz Kukuljanova Jerry Pajić.

U kategoriji malih poduzeća nagrađeni su Dragutin Babić, suosnivač i prokurist tvrtke Euromodul iz Viškova, te Franjo Sobočan, osnivač i direktor Sobočan-interijera iz Murskog Središća. U kategoriji mladih menadžera laureati su Denis Nemčević (Spider grupa iz Pitomače) i Matija Hršak (M.I.Hršak iz Krapine). Menadžer godine u kategoriji javnih poduzeća je Dragan Kovačević, predsjednik uprave Janafa, a u kategoriji poduzeća u inovlasništvu Saša Muminović, član uprave AquafilCRO-a iz Oroslavja.

Najbolji projekt menadžeri su Sanja Cinkopan Korotaj, direktorica TZ-a Pule, i Branko Kovačić, generalni direktor Aquaparka Poreč. Poduzetnik godine prema odabiru HUM-CROMA-e je Ivan Topčić, šef uprave Tim Kabela iz Zagreba.

>> Oscar za poduzetnike od ove godine i u Hrvatskoj!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije