Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukošan

Modrić, Čačić, Kalmeta i drugi poznati prisustvovali otvaranju Portus Beach Cluba

Portus Beach Club
Foto: PR FOTO
1/5
16.07.2016.
u 15:33

Vlasnik Doğuş Grupe Ferit Şahenk u uvodom govoru je istaknuo da otvaranjem Portus Beach podižu kvalitetu hrvatskog turizma na novu višu razinu ali i svoj san.

Portus Beach Club posljednja završena investicija Doğuş grupe u Hrvatskoj otvoren je  jučer unatoč buri, kiši a potom i vijesti o vojnom udaru u Turskoj. 

Vlasnik Doğuş Grupe Ferit Şahenk u uvodom govoru je istaknuo da otvaranjem Portus Beach podižu kvalitetu hrvatskog turizma na novu višu razinu ali i svoj san. U sam klub uloženo je 6,5 milijuna eura dok je u cijelu sukošansku D-Marin Dalmaciju u zadnje tri godine plasirano 25 milijuna eura. 

Marina kao i investicije Dogusa u Šibeniku još ne donose profit ali turski ulagači tvrde da su spremni čekati na povrat ulaganja. Svečanom otvaranju koje je zbog żrtava u Nici bilo diskretnije od planova prisustvovala su poznata lica od nogometaša Luke Modrića, izbornika Ante Čaćića, najbogatijeg čovjeka Srbije Miodraga Kostića, Ivana Todorića predsjednika NO-a Agrokora pa do političara Božidara Kalmete i Franka Vidovića.

D-Marin Dalmacija je najveća marina u Hrvatskoj s kapacitetom 1200 vezova u moru i dodatnih 300 vezova na kopnu te može prihvatiti jahte do 80 metara dužine. Svi vezovi imaju priključke za struju i vodu, a marina nudi i široke izgrađene gatove, izlaz na duboko more te 24-satnu zaštitarsku službu.

U sedam godina, koliko posluje u Hrvatskoj, grupa je uložila 250 milijuna eura i zaposlila oko 350 hrvatskih građana. Doğuş grupa je započela s ulaganjima u Hrvatskoj akvizicijom D-Marin Mandaline u Šibeniku, nakon čega su uslijedile i akvizicije D-Marin Dalmacije u Sukošanu te D-Marin Borika u Zadru, izgradnja hotela D-Resort u Šibeniku, dok na jesen slijedi početak izgradnje budućega hotela Maraska koji će poslovati pod imenom jednog svjetskog hotelskog branda.

>>Dogus u marine ulaže 30 mil. eura

Komentara 11

Avatar oliver 7
oliver 7
15:42 16.07.2016.

A po cemu je Cacic poznat ?

SE
seljacinaxxx
01:36 17.07.2016.

kalmeta cacic modric,kakva opaka druzina

AO
admini_obrišite_si_mami
15:51 16.07.2016.

Nabacano zbrdazdola al od promo članka u večernjaku nemreš ni očekivat više...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije