Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak borbe

Mirna podnijela žalbu na obustavu predstečajne nagodbe

Mirna
Duško Marušić/PIXSELL
05.03.2014.
u 15:28

Podršku žalbi dali su i radnici, sindikalna podružnica Mirne i ribari.

Uprava rovinjske Mirne podnijela je danas žalbu protiv rješenja o obustavi postupka predstečajne nagodbe, a s ciljem poništenja zadnjeg ročišta i zakazivanja novog, na kojem bi se ponovno razmotrile sve činjenice i argumenti te spasila 252 radna mjesta i očuvala proizvodnju odnosno osigurala budućnost 1000 obitelji vezanih uz Mirnu, izvijestili su iz Uprave te  tvrtke.

Podršku žalbi dali su i radnici te sindikalna podružnica Mirne. Na jučerašnjem zboru radnika su donijeli odluku o punoj potpori "na podnošenje  žalbe na rješenje o obustavi postupka predstečajne nagodbe i operativnom restrukturiranju  Mirne Rovinj od 25. veljače 2014. godine, a koju su putem dopisa poslali jučer poslali i Ministarstvu financija odnosno ministru Liniću".

Pismom podrške potporu su iskazali i ribari "u vjeri da će svojim glasom i podrškom pomoći u borbi protiv stečaja Mirne, očuvanju proizvodnje i radnih mjesta zaposlenih i ribara, očuvanju jedne od najstarijih tvornica ove vrste u Europi".

>>'Još je jedna policijska postaja na zapadnoj obali Istre zrela za čistku'

>>Mirna prijavila Linića, HPB i Podravku USKOK-u i Antikorupcijskom vijeću

>>Radnici Mirne odlučili prihvatiti model radničkog dioničarstva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije