Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poticanje suradnje

Milanović s japanskim gospodarstvenicima: Hrvatska pruža sigurnost za ulaganja

Foto: Vlada
1/5
18.06.2015.
u 13:34

Na sastanku s premijerom bili su predstavnici tridesetak japanskih tvrtki poput Nippon Steela, Mitsubishija, Sumitoma, Nissana, Toshibe, Mitsuija, Japan Airlinesa...

Premijer Zoran Milanović sastao se danas, drugog dana službenog posjeta Japanu, s čelnicima Japanske gospodarske federacije i menadžerima vodećih japanskih kompanija.

 - Mi s Japanom ne surađujemo dovoljno i ovo je bio poziv i njihovom premijeru i najvišem političkom vrhu, predstavnicima najvećih korporacija, da su dobrodošli u Hrvatsku. Da Hrvatska pruža sigurnost za ulaganja, najnižu razinu korupcije, bez korupcije, dakle to je važna stvar koju ponavljam cijelo vrijeme i ovdje su neki od predstavnika najvećih korporacija tome svjedočili, kazao je Milanović.

Na sastanku s premijerom bili su predstavnici tridesetak japanskih tvrtki poput Nippon Steela, Mitsubishija, Sumitoma, Nissana, Toshibe, Mitsuija, Japan Airlinesa, ANA Hoidingsa, Hitachija, Mazde, Marubenija, Japan Tobacca te drugi predstavnici energetske, farmaceutske, kemijske industrije.

>> Milanović nakon sastanka s Abeom: Otvoreni smo japanskim ulaganjima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije