Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZNA ZAKLJUČAK

Kujundžić: Imunološki vjerojatno neće završiti u stečaju

Milan Kujundžić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
08.12.2016.
u 11:10

"Mislim da ćemo uspjeti sačuvati proizvodnju krvnih derivata, a za cjepiva ćemo tražiti rješenja u strateškom partneru ili sami, ali stečaja, vjerujem, neće biti", rekao je ministar novinarima uoči sjednice Vlade

Ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je danas da Imunološki zavod vjerojatno neće ići u stečaj iako se još ne zna zaključak povjerenstva za Imunološki.

Kujundžić je nedavno osnovao povjerenstvo za Imunološki zavod, kako bi se vidjelo može li Zavod nakon uloženog dodatnog novca sačuvati svoj brand i radna mjesta.  

Na pitanje što će se dogoditi ako povjerenstvo donese negativno mišljenje i hoće li to značiti gubitak posla za radnike Imunološkog, Kujundžić je citirao pokojnog predsjednika Franju Tuđmana rekavši da ne odgovara na "ki bi da bi". Vidjet ćemo što će odlučiti, dodao je.

Upitan koliko je novca u proračunu osigurano za Imunološki i može li se očekivati njegov stečaj, jer 31. prosinca Nadzornom odboru istječe mandat, odgovorio je kako vjerojatno neće biti stečaja.

"Mislim da ćemo uspjeti sačuvati proizvodnju krvnih derivata, a za cjepiva ćemo tražiti rješenja u strateškom partneru ili sami, ali stečaja, vjerujem, neće biti", rekao je ministar novinarima uoči sjednice Vlade.

>> Imunološki se vraća na početak: zapošljavaju, a ništa ne proizvode

Komentara 1

Avatar Oneill
Oneill
15:01 08.12.2016.

Treba da završi u stečaju da se prava linija napravi da nema više muljanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije