Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUDSKI RESURSI

Microsoft i Vipnet prvi na ljestvici Top 5 Poslodavaca Partnera

vipnet zgrada
Željko Lukunić/PIXSELL
16.05.2013.
u 12:48

Riječ je o analizi kvalitete sustava upravljanja ljudskim resursima u vodećim hrvatskim kompanijama

Certifikat Poslodavac Partner i ove je godine proveo analizu kvalitete sustava upravljanja ljudskim resursima u vodećim hrvatskim kompanijama i proglasio Top 5 Poslodavaca Partnera, a prvo mjesto dijele Microsoft Hrvatska i Vipnet. Na drugom mjestu nalazi se Coca-Cola HBC Hrvatska, treća je Pliva Hrvatska, četvrto mjesto zauzima JGL, a peto Valamar hoteli i ljetovališta.

\"Kompanije uvrštene na listu Top 5 Poslodavaca Partnera imaju izvrsno razrađene sustave upravljanja ljudskim resursima što podrazumijeva cjeloviti strateški pristup svim ključnim segmentima upravljanja zaposlenicima. Važnost koju pripisuju kvalitetnom upravljanju ljudima odlikuje se kroz svrstavanje odjela ljudskih resursa među ključne funkcije u kompaniji i kontinuirani razvoj procesa koji će podržati menadžere u kvalitetnom upravljanju njihovim timom i omogućiti im ostvarenje kompanijskih ciljeva\", stoji u obrazloženju.

Procese kompanija uključenih u projekt Certifikat Poslodavac Partner prema Knjizi standarda ocjenjuje stručni tročlani tim sastavljen od stručnjaka u ljudskim resursima koji dolaze iz vodećih kompanija u Hrvatskoj. Na listu Top 5 Poslodavaca Partnera su uvrštene kompanije koje ostvaruju najviše rezultate prema ocjenama stručnih timova.

>> Najpoželjniji poslodavac je dm, slijede T-HT i Agrokor

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije