Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvrgovački lanac

Mercator prodao komercijalne zapise za 20 milijuna eura

Mercator
Tomislav Miletić/Pixsell
27.11.2015.
u 18:25

U upravi tvrtke navode da će komercijalni zapisi uskoro početi kotirati na burzi, a interes investitora premašilo je objavljenu ponudu za 55 posto.

Mercator je uspješno zaključio postupak prodaje komercijalnih zapisa nominalne vrijednosti 20 milijuna eura, objavio je slovenski trgovački lanac, obavijestivši dioničare da će se sredstva upotrijeti za poboljšanje strukture i ročnosti postojećih financijskih obveza.

U upravi tvrtke navode da će komercijalni zapisi uskoro početi kotirati na burzi, a interes  investitora premašilo je objavljenu ponudu za 55 posto.

Rok dospijeća Mercatorovih komercijalniih zapisa je godina dana, a kamatna stopa iznosi 1,90 posto, objavio je Mercator preko Ljubljanske burze. 

>> Mercator utrostručio dobit, no trend potrošnje u Sloveniji bez zaokreta 

>> Agrokor vodeća regionalna tvrtka, popeo se 4 mjesta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije