Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ratebeer

Medvedgrad najbolja pivovara u 2014.

04.12.2014., Zagreb, Samoborska cesta - Mini pivovara  Medvedgrad u vlasnistvu obitelji Naukovic.  Photo: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anić/PIXSELL
02.02.2015.
u 07:15

- Počašćeni smo nagradom koja je još jedan pokazatelj da radimo dobar posao, rekao je Ivan Nauković iz Pivnice Medvedgrad

Referentna svjetska web stranica za ocjenjivanje piva Ratebeer, kao i svake godine, objavljuje najbolje u brojnim kategorijama. Slobodno rečeno, radi se o pivskom TripAdvisoru ili Amazonukada se o recenzijama i ocjenjivanju govori.

Broj pivskih recenzija s krajem je prošle godine dosegao 5,5 milijuna, pod povećalom se pivskih stručnjaka registriranih na RateBeeru našlo preko 200 tisuća piva iz gotovo 20 tisuća pivovara. Proglašavaju se najbolji i po zemljama pa je tako RateBeer proglasio Pivovaru i pivnicu Medvedgrad najboljom pivovarom u 2014. godini.

Riječ je o nagradi baziranoj na prošlogodišnjim recenzijama te kvaliteti piva koje su pivovare proizvodile prošle godine. Pivnica Medvedgrad u svojoj ponudi ima pet stalnih te osam sezonskih čiju su kvalitetu uživaoci piva sada i nagradili. Među pivama Medvedgrada je i najjače pivo u Hrvatskoj, novoplasirani belgijski ale s devet posto alkohola.

- Počašćeni smo ovom za nas vrlo važnom nagradom koja je još jedan pokazatelj kako radimo dobar posao te nas motivira da nastavimo s radom koji toliko volimo, rekao je Ivan Nauković iz Pivnice Medvedgrad.

Dodajmo, kako je nakon devetog mjesta u svijetu među novim pivovarama, Zmajska pivovara nagrađena i titulom najbolje pive u Hrvatskoj za svoj porter, te logično, najbolje nove pivovare. Zmajska Porter došao je i među 15 najboljih portera u svijetu za prošlu godinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije