Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aplikacije za biznis

Mali poduzetnici dobili web servis Solo za račune po mjeri

solo, aplikacije (1)
Foto: Dekoder
1/3
01.03.2013.
u 21:40

Solo je nova hrvatska web aplikacija autora Matije Matečića koja mikro i malim poduzetnicima kroz jednostavno sučelje omogućuje brzu izradu i automatiziranu distribuciju ponuda i računa.

Solo je nova hrvatska web aplikacija autora Matije Matečića koja mikro i malim poduzetnicima kroz jednostavno sučelje omogućuje brzu izradu i automatiziranu distribuciju ponuda i računa. Korisnik može izdavati ponude i račune te ih slati putem maila, formirati bazu klijenata, pratiti graf svojih prihoda i pratiti koliko klijenti kasne s plaćanjem pa i poslati podsjetnike za plaćanje.

Solo prati poslovanje poduzetnika na način da evidentira kupce, prikazuje izvješća, sprema PDF kopije računa i drži poslovanje pod kontrolom. Posebno pregledno i korisno je praćenje statusa računa koji mogu biti otvoreni, poslani, opomenuti, stornirani ili plaćeni. Solo, iako prilagođen zakonu o fiskalizaciji, nije zamjena za računovodstvo, ali nudi korisnu preglednost i automatizaciju po vrlo povoljnoj cijeni.

„Sav programski kod je ručno napisan u skriptnom jeziku Classic ASP i koristi bazu MySQL te nekoliko komponenti za PDF, mailove i upload. Servis je smješten na našem poslužitelju u Zagrebu koji inače koristimo za hosting klijenata.“, objašnjava Matija Matečić.

Korisnicima servisa na raspolaganju je besplatna osnovna usluga – paket Jabba - za izdavanje do tri računa mjesečno i naplatna usluga – paket Solo - koja za 39 kuna mjesečno u promo periodu nudi sve opcije potrebne maloj tvrtki. 

Više doznajte ovdje: Spremni za svoj prvi račun?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije