Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Volimo blagdane jer volimo jedni druge'

Konzumovi zaposlenici u ulozi Djeda Božićnjaka

Konzum
08.01.2016.
u 18:47

Svojim su nenajavljenim dolaskom izazvali oduševljenje na dječjim licima.

Konzumovi zaposlenici su u akciji "Volimo blagdane jer volimo jedni druge" glumili Djeda Božićnjaka i djeci iz domova i bolnica donijeli poklone za Božić. 

Više od 700 djelatnika uprave Konzuma krenulo je na put s misijom da donesu radost u domove za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. 

Obišli su cijelu Hrvatsku, zapakirali su svu svoju ljubav i toplinu u tisuće paketića i osobno odnijeli u domove. Svojim su nenajavljenim dolaskom izazvali oduševljenje na dječjim licima.

 

Tako su poruku "volimo blagdane jer volimo jedni druge" pokazali na djelu.  

Komentara 4

MI
mirr
20:39 08.01.2016.

todoriceve dvorske lude

SH
.shogun.
21:50 08.01.2016.

Djelatnici i djelatnice Konzuma zasluzuju priznanje jer nakon izrabljivanja sa strane Todoricevih robovlasnika koji ih gaze po cijele dane i nakon stotine koje kakvih idiota koji misle da su isti ti djelatnici niza klasa,divno je cudo da ti ljudi imaju osmijeh na svojim licima!

CH
Changi
23:33 08.01.2016.

Korporativne ulizice. A blagajnice krvare u ducanima 24/7. Ovakvi placeni clanci su sramota druge korporacije koja ih objavljuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije