Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslovno-tehnološka konferencija

Konferencija HP 360° „The New Style of Business“

HP 360
PR FOTO
28.05.2015.
u 12:52

Saznajte kako uz pomoć IT industrije možete pospješiti svoje svakodnevno poslovanje

Kompanija Hewlett-Packard već je sedmu godinu za redom organizator poslovno-tehnološke konferencije HP 360° koja se ove godine odvija pod imenom „The New Style of Business“. Konferencija će se održati 11. lipnja u Kongresnom centru Hypo Expo XXI u Zagrebu, gdje će posjetiteljima biti ponuđeni odgovori na pitanja iz različitih područja te će moći razmijeniti svoja znanja o najvažnijim trendovima koji oblikuju IT industriju i mijenjaju način poslovanja na bolje.

Bilo da se radi o Cloud, Big Data, Security, Mobility ili High Performance Computing temama, u jednom danu i na jednom mjestu sudionici konferencije HP 360° imat će prilike svjedočiti najboljim rješenjima, idejama i praksama, kako bi i sami mogli pospješiti svoje poslovanje i pomaknuti granice uz integrirana rješenja i najnovije HP tehnologije.

U sklopu konferencije HP 360° ove godine po prvi puta u Hrvatskoj održat će se i HP-CAST 2015 world tour-ESE, konzorcij za napredne znanstvene i tehničke računalne korisnike. Grupa radi na povećanju sposobnosti HP rješenja za velike sustave, znanstveno i tehničko računalstvo te daje smjernice HP-u za daljnji razvoj i podršku takvim sustavima.

Osim predavanja, sudionici konferencije će, također prvi put u Hrvatskoj, imati priliku ući u HP Performance Optimized Datacenter (POD) u kojem će moći razgledati tehnologije koje stoje iza ovakvih sustava, razgovarati sa stručnjacima i razmijeniti iskustva rada s podatkovnim centrima.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije