Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Adrisa potvrdili

Kineski duhanski div zainteresiran za TDR

TDR (1)
Foto: TDR
24.04.2015.
u 18:00

Zadržavanje proizvodnje u Kanfanaru te da novac od prodaje ide u razvoj Adris grupe – uvjeti su TDR-a

Točno je da su predstavnici kineske nacionalne korporacije posjetili Kanfanar i zainteresirani su za TDR, no sve je još u procesu i tek će se na kraju vidjeti tko će dati obvezujuće ponude za TDR. U tijeku su dubinska snimanja, a naša su dva uvjeta, od kojih ne odstupamo, da se zadrži proizvodnja u Kanfanaru te da novac od možebitne prodaje ide u razvoj Adris grupe – kazao nam je glasnogovornik Adris grupe Predrag Grubić.

Duhanskom divu China National Tobacco Corporationu TDR bi bio odskočna daska i za širenje u EU. Na upit je li na prodaju i TDR-ova tvornica u Iranu, koju drži s iranskim partnerima, Grubić odgovara da je ta tvornica sastavni dio kompanije, a kako će potencijalni partneri vrednovati tu činjenicu, u Adrisu ne mogu unaprijed znati. 

>> Za mjesec dana znat će se mogući ulagači

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije