Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Best Buy Award

Karlovačko pivo izbor potrošača br. 1

karlovacko
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
29.07.2014.
u 15:11

Na temelju ovog rezultata, Karlovačko pivo osvojilo je status "Best Buy Award" za kategoriju piva za godinu 2014/2015 na teritoriju Republike Hrvatske

Prema rezultatima najnovijeg Best Buy Award istraživanja u Hrvatskoj, hrvatski potrošači, odnosno ispitanici koji su sudjelovali u Best Buy Award istraživanju, smatraju da im prema njihovom iskustvu i mišljenju, Karlovačko nudi najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o pivu u Hrvatskoj.

Na temelju ovog rezultata, Karlovačko pivo osvojilo je status "Best Buy Award" za kategoriju piva za godinu 2014/2015 na teritoriju Republike Hrvatske, kao i pravo na isticanje prestižne oznake i medalje "Best Buy Award". Nadalje, naš Karlovačko Radler, prema istraživanju kvalitete QUDAL-QUality meDAL, ocijenjen je kao najkvalitetnije pivo s voćnim okusom u Bosni i Hercegovini.

 - Vrlo smo ponosni što su potrošači u Hrvatskoj odabrali Karlovačko kao pivo koje im pruža najbolji omjer cijene i kvalitete, te da su potrošači u BiH odabrali Karlovačko Radler kao najkvalitetnije pivo s voćnim okusom. Uvijek se trudimo slušati naše potrošače i dati im ono što žele – pivo vrhunske kvalitete. Naše Karlovačko napravljeno je od kvalitetnih sastojaka i s velikom pažnjom. Posebno nas veseli što smo Best Buy Award za Karlovačko dobili upravo u godini u kojoj Karlovačka pivovara slavi 160 godina rada i to nam je izvrstan poticaj da i dalje nastavimo proizvoditi pivo vrhunske kvalitete, ističu iz Karlovačke pivovare.

>> 100% hrvatski ječam za proizvodnju Karlovačkog piva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije