Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZOR IM JE APPLE

Kalašnjikov ima novi imidž: 'Naše oružje štiti mir'

Kalašnjikov
Foto: Screenshot Youtube
1/2
03.12.2014.
u 23:21

Kalašnjikov je ruski simbol poznat u cijelom svijetu, rekao je direktor Aleksej Krivoručko

Koncern Kalašnjikov, poznat po oružju poput legendarne jurišne puške AK-47, omiljene sprave bezbrojnih revolucionara i terorista, radi na novom imidžu. U utorak su u Moskvi predstavili novi logo i tvrde da njihovi proizvodi "štite mir", prenosi Guardian.

Američke sankcije protiv Rusije zaustavile su izvoz u SAD i Kanadu, no u Kalašnjikovu su angažirali vodeći rusku agenciju da ih rebrandira i promijeni im imidž u svijetu.

- Kalašnjikov je ruski simbol poznat u cijelom svijetu - rekao je direktor Aleksej Krivoručko.

- Rebranding je simbol promjena u našem poslovanju i asortimanu koje se već dugo pripremaju. Novi brand odražavat će naša glavna načela: pouzdanost, odgovornost i tehnološka učinkovitost - dodao je.

Sergej Čemezov, šef Ruskih tehnologija, državne tvrtke koja ima kontrolni udio u Kalašnjikovu, izrazio je nadu da će novi brand u svijetu postati poznat poput Applea.

 

>> Preminuo izumitelj legendarnog kalašnjikova

>> SAD: Kupi terensko vozilo, na poklon dobiješ "kalašnjikov"!

Komentara 9

DU
Deleted user
00:23 04.12.2014.

Kalašnjikov je u svim svojim inačicama najbolja puška svih vremena. Svojom jednostavnošću, kvalitetom, pouzdanošću u svim uvjetima, nikad neće iznevjeriti. Imati kalašnjikov je neprocjenljiv dobitak za onog tko ga posjeduje.

Avatar HooligaN
HooligaN
05:15 04.12.2014.

M16 A1 a ne M16 ova je otoprna na vodu... A ovi sto komentiraju ovi clanak koda igraju Counter Strike pa znaju sta je AK ili M16

Avatar jigaboo
jigaboo
01:26 04.12.2014.

a kad smo kod terorista, naj teroristickija puska je m-16 teroristi sa tom puskom teroriziraju cijeli svijet.. od koreje do iraka I afganistana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije