Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebačka pivovara

Još jedna inovacija na hrvatskom tržištu

Ožujsko Super Dry
Foto: Ožujsko
1/3
28.03.2014.
u 14:15

Prvo hrvatsko dry pivo namijenjeno je istinskim ljubiteljima pivskih osvježenja – Svaki gutljaj nove dry verzije Ožujskog piva jednako je dobar kao i prvi

Uvriježeno je mišljenje da su prvi uvijek najbolji, a ako postoji ikakva sumnja u ovu izjavu možete se lako razuvjeriti kušanjem Ožujsko Super Dry piva. Svaki gutljaj prvog dry hrvatskog piva, koji je jednako dobar kao i prvi, osigurava specifičan postupak proizvodnje čime se nameće kao idealan izbor za osvježenje u svakoj prilici.

Dry je pivska kategorija iznimno popularna u svijetu, a karakterizira ju posebna filtracija, produženo odležavanje i posebna kombinacija raznih vrsta hmelja, čime se dobiva efekt brzog nestanka gorčine. Takav pažljiv postupak primijenjen je i kod Ožujsko Super Dry piva, čime je osigurano čisto osvježenje sa svakim gutljajem, bez zaostale gorčine u ustima, uz optimalnih četiri posto alkohola.

Kao još jedna inovacija na hrvatskom tržištu, novo Ožujsko Super Dry pivo rezultat je stogodišnje predanosti Zagrebačke pivovare koju iznova potvrđuje svojim dostignućima i pozicijom vodeće pivovare na hrvatskom tržištu. Stoga nema sumnje da će Ožujsko Super Dry pivo svojim osvježavajućim okusom oduševiti na prvu i najizbirljivije.

Ožujsko Super Dry dostupno je u dva pakiranja – u povratnoj boci od 0,5 l i nepovratnim limenkama od 0,5 l i u paketu od četiri limenke s uključenom jednom gratis.

>> Ožujsko najbolje pivo Srednje Europe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije