Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova usluga

Je li na nekom autu upisan teret? 'FINA info šasija' zna i daje odgovor

Automobili na parkingu
Ilustracija/ Sanjin Strukic/Pixsell
24.10.2014.
u 14:09

Kako je priopćeno iz agencije, usluga će biti dostupna 24 sata dnevno, sadam dana u tjednu, odnosno 365 dana u godini.

FINA je kreirala novu uslugu pod nazivom ''FINA info šasija“ koja od danas u realnom vremenu omogućuje primanje informacije o teretu na svim vozilima iz Upisnika založnih prava u Hrvatskoj putem mobitela.

Kako je priopćeno iz agencije, usluga će biti dostupna 24 sata dnevno, sadam dana u tjednu, odnosno 365 dana u godini.

- Svi oni koji prilikom kupnje automobila žele provjeriti ima li na njemu tereta, jednostavno mogu poslati SMS poruku na broj 818058. SMS poruka treba sadržavati broj šasije automobila za koji se želi saznati je li na njemu upisan neki teret u Upisniku (primjer poruke koja se šalje: sas VF3CCHMZOET022811). Tražena informacija stići će brzo na zaslon mobitela korisnika usluge - navode iz FINA-e.

Ističu da se poslana SMS poruka naplaćuje se prema standardnom cjeniku pojedinog mobilnog operatera. Dolazna poruka s traženom informacijom naplaćuje se 12,50 kn (PDV uključen), a više informacija o usluzi i o ostalim proizvodima i uslugama Financijske agencije, može se dobiti na www.fina.hr, putem e-pošte na adresi info@fina.hr, ili na besplatnom broju telefona Call centra Financijske agencije, 0800 0080.

>>Fina je i službeno predložila stečaj nad Diokijem

>>Fina: Nakon godine dana blokirano 15.000 poslovnih subjekata manje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije