Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADROVSKE PROMJENE

Jasmina Zubić nova glavna financijska direktorica Tele2 Hrvatska

Jasmina Zubić
Foto: Tele2
1/3
29.08.2016.
u 11:28

Zubić je zadnje četiri i pol godine obnašala funkciju predsjednice Uprave tvrtke Tifon d.o.o.

Jasmina Zubić imenovana je članicom Uprave i novom glavnom financijskom direktoricom Tele2 Hrvatska, a novu funkciju preuzet će od 1. rujna ove godine. 

Kako je danas priopćio Tele2, Jasmina Zubić posjeduje višegodišnje iskustvo na područjima financija i upravljanja (menadžmenta) koje je stekla na pozicijama voditeljice Odjela računovodstva kao i glavne financijske direktorice tvrtke Tifon d.o.o. nakon čega je imenovana predsjednicom Uprave tvrtke. Funkciju predsjednice Uprave tvrtke Tifon d.o.o. obnašala je zadnje četiri i pol godine. Zubić donosi i značajno iskustvo u konzaltingu, naročito u području revizije i financijskog savjetovanja stečenog u PwC Hrvatska, navodi Tele2.

- Veliko mi je zadovoljstvo preuzeti funkciju glavne financijske direktorice Tele2 Hrvatska. Preuzimanje ove pozicije predstavlja jedan novi izazov budući da se Tele2 u Hrvatskoj pozicionirao kao izazivač na telekom tržištu, no isto tako vjerujem da ću svojim iskustvom i načinom rada doprinijeti daljnjem razvoju tvrtke - rekla je Jasmina Zubić u priopćenju.

- Veseli me što se Jasmina priključila našem Tele2 timu i ovim putem joj želim srdačnu dobrodošlicu. S obzirom na njeno sveobuhvatno znanje i bogato iskustvo siguran sam da će se sjajno uklopiti i pomoći nam dodatno unaprijediti naše poslovanje na hrvatskom tržištu - izjavio je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska.

>> U fokus Tele2 stavljamo korisnike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije