Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
agrokor objavio

Jamnica u ovom tjednu prodala više od 18 milijuna litara proizvoda, ne zaostaje ni Ledo

agrokor
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
24.07.2015.
u 19:33

Jamnica je tako u ovom tjednu prodala više od 18 milijuna litara proizvoda, čime je oboren rekord u dosadašnjoj količinskoj prodaji

Tvrtke Agrokor koncertna, Ledo i Jamnica, ovih dana bilježe veliki rast prodaje svojih proizvoda, koji u ovo ljetno vrijeme nose kupcima osvježenje.

Jamnica je tako u ovom tjednu prodala više od 18 milijuna litara proizvoda, čime je oboren rekord u dosadašnjoj količinskoj prodaji. Ledo je ostvario poslovni rekord od 92 161 isporučenih kutija sa 1.070.000 komada Ledo proizvoda u jednom danu - priopćili su iz Agrokora. - Očekujemo da ćemo se do kraja mjeseca približiti ili čak premašiti brojku od 70 milijuna litara otpreme i prodaje što će biti 30 i više posto bolji rezultat nego u srpnju prošle godine — izjavio je Ivica Sertić, predsjednik Uprave Jamnice.

Zadovoljan je i Hrvoje Kraljević, predsjednik Uprave Leda. - Veliko nam je zadovoljstvo da su naši kupci prepoznali kvalitetu naših proizvoda što je i rezultiralo i ovakvim povećanjem potražnje i prodaje. Ledo godišnje na hrvatsko tržište isporuči oko 18.000.000 litara sladoleda, od toga 69% u ljetnim mjesecima, a za vrijeme većih vrućina najviše se traže voćni i vodeni sladoledi - rekao je Kraljević.

>>Konzum povećao prodaju u trgovinama Mercatora i za 100%

>>Sberbank Agrokoru dao 50 milijuna eura

Komentara 3

R0
R00kie
19:49 24.07.2015.

cestitke!

PI
pile74
20:57 24.07.2015.

...a koliki je bio pad prošle godine? šta marketing radi😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije