Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja na pomolu

Indijcima zanimljivi Đuro Đaković, Luka Brod i autoindustrija

indijski veleposlanik
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/6
13.01.2016.
u 15:03

Posebno smo zainteresirani za suradnju na području automobilske industrije, no spremni smo na sve oblike suradnje, kazao je indijski veleposlanik u Hrvatskoj Sandeep Kumar

Indijski veleposlanik u Hrvatskoj Sandeep Kumar danas (srijeda) je sa svojim suradnicima po prvi puta posjetio Slavonski Brod i odmah pokazao zanimanje za suradnju sa Đurom Đakovićem.

Gostima iz Indije zanimljiva je bila i Luka Brod, a prostor za suradnju vide i u gospodarstvu, poljoprivredi te obrazovanju.

- Posebno smo zainteresirani za suradnju na području automobilske industrije, no spremni smo na sve oblike suradnje. Brodsko-posavska županija ima odličan prometni položaj i industriju koja nam je vrlo zanimljiva – rekao je Kumar nakon razgovora sa županom Danijelom Marušićem i gradonačelnikom Mirkom Dusparom

>>Đaković: Rezultati natječaja za opremanje Patrije tek se očekuju

>>Đuro Đaković u novu godinu s 200 radnika manje

Komentara 1

ST
Stijena001
00:37 14.01.2016.

Posjetio prvi put vjerojatno i zadnji, kroz Brod se samo prolazi i odlazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije