Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posao s INOM

IMR Hamburg obnavlja riječku rafineriju nafte

Rafinerija Rijeka
Nel Pavletić/Pixsell
23.09.2015.
u 07:30

Brodska tvrtka donedavno je bila najprisutnija na području Europe, i to na inženjeringu i montaži industrijskih postrojenja

Tvrtka IMR Hamburg iz Slavonskog Broda s Inom je ugovorila 2,5 milijuna eura vrijedan posao revitalizacije cjevovoda u riječkoj rafineriji nafte.

Nakon brojnih odrađenih projekata na poslovima inženjeringa i montaže iz područja petrokemijske industrije diljem Europe i svijeta, ovo je prvi veliki i dosad najznačajniji ugovoreni projekt brodske tvrtke u Hrvatskoj.

– Sretan sam što smo napokon došli u priliku implementirati znanje i u jednom petrokemijskom postrojenju u Hrvatskoj. Zasluge za ovaj projekt pripadaju našem menadžmentu, inženjerima, poslovođama i kvalificiranim djelatnicima koji su na ovaj način dokazali da u Hrvatskoj postoji mnogo potencijala u strojarskoj montaži – kaže Dragan Čarapina, vlasnik IMR Hamburg Grupe.

Brodska tvrtka donedavno je bila prisutna najviše na području zapadne Europe, i to na poslovima inženjeringa i montaže industrijskih, energetskih i petrokemijskih postrojenja.

U nepune četiri godine, otkako je menadžment odlučio proširiti područje djelovanja, zabilježeni su novi projekti na novim tržištima, ponajviše na jugoistoku Europe i u JAR-u, gdje su nedavno ugovorili posao vrijedan 32 milijuna eura.

>> IMR-u 2 milijuna eura za servis petrokemijskih postrojenja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije