Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVLAČENJE PROIZVODA

IKEA moli kupce: Ne koristite noćno svjetlo PATRULL, vratite ga u robnu kuću

noćno svjetlo
Foto: IKEA
18.08.2015.
u 18:23

Dokaz o kupnji (račun) nije potreban. Sigurnost im je, tvrde, na prvom mjestu

IKEA moli kupce koji su kupili njihovo PATRULL noćno svjetlo da ga ne koriste te da ga vrate u bilo koju robnu kuću IKEA gdje će im biti osiguran povrat cjelokupnog novčanog iznosa.

Dokaz o kupnji (račun) nije potreban. Sigurnost im je, tvrde, na prvom mjestu. Noćno svjetlo je testirano i u skladu je sa svim primjenjivim zakonima i standardima. No, unatoč tome, zaprimili su izvješće iz Austrije prema kojem je dječak star oko godinu i pol za vrijeme igre pokušao izvaditi PATRULL noćno svjetlo iz utičnice i doživio električni udar.

Iako je istragom za koje je testirano više od 600 tih noćnih svjetala utvrđeno da su sva ispravna, Ikea je odlučila povući proizvod kako bi se izbjegao rizik od daljnjih incidenata. PATRULL noćno svjetlo u Europi i Sjevernoj Americi prodaje se od 2013.

Dosad je prodano oko 2,588 milijuna komada, od čega u Hrvatskoj, od otvorenja robne kuće Ikea, 4284. Više na IKEA.hr ili u Službi za kupce na 01/445-5444.

>> Tvrtka Kircek iz Ljubeščice novi dobavljač švedske Ikee

>> Švedska Ikea se u Rumunjskoj počinje baviti i šumarstvom

Komentara 2

BU
bubaclex
18:30 18.08.2015.

svijet marketinga danas više ne poznaje granice.

LA
LANA555
18:44 18.08.2015.

Uzas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije