Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robna kuća

IKEA iz prodaje povlači stropne svjetiljke HYBY, LOCK i RINNA

Ikea
Foto: Marko Prpić/Pixsell
09.02.2016.
u 15:55

Navedene svjetiljke povlače zbog opasnosti od ispadanja stakla

IKEA je objavila da iz prodaje povlači stropne svjetiljke HYBY, LOCK i RINNA zbog opasnosti od ispadanja stakla.

- IKEA je zaprimila izvješća kupaca o ispadanju stakla s navedenih stropnih svjetiljki. U nekoliko slučajeva kupcima je bila potrebna liječnička pomoć, a jedan kupac prijavio je šivanje rane- navodi se u priopćenju objavljenom na stranicama tvrtke.

Ističu da je sigurnost proizvoda izuzetno važna za tvrtku IKEA te kupce navedenih svjetiljki mole da ih odmah uklone sa stropova te ih vrate u robnu kuću IKEA gdje će dobiti puni povrat novca. Račun, kako navode, nije potreban. 

>> Povlači se s tržišta Šafram Paprika tucana ljuta od 35 i 50 grama

Komentara 1

SA
samoborka
07:34 10.02.2016.

IKEA stalno nesto povlaci iz prodaje. Znaci li to da u svom asortimanu ima krs od robe ili pak da obazrivije od konkurencije vodi brigu o sigurnosti svojih kupaca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije