Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNA SKUPŠTINA

Hrvatsko društvo lobista izabralo novo vodstvo

HDL
Foto: HDL
03.07.2015.
u 12:45

Za predsjednika je ponovno izabran Natko Vlahović, direktor Vlahović Grupe d.o.o.

Hrvatsko društvo lobista – udruga za promicanje transparentnog zagovaranja interesa (HDL) izabralo je novo vodstvo za mandatno razdoblje 2015. - 2017. Na 4. Izbornoj skupštini održanoj u Europskom domu u Zagrebu za predsjednika je ponovno izabran Natko Vlahović, direktor Vlahović Grupe d.o.o. i akreditirani lobist u Bruxellesu.

- HDL je pravi partner za sve one koji žele da se interesno zagovaranje u potpunosti otvori te da znamo tko lobira i za čije interese. Poticat ćemo još veći angažman interesnih skupina u svojim nastojanjima da se njihov glas čuje - rekao je Vlahović u priopćenju.

Za potpredsjednike su izabrani Marijan Banelli, Tanja Milošević i Dubravka Sinčić Ćorić, funkciju glavne tajnice obnašat će Maja Stanojević Pokrovac, dok su novi članovi Upravnog odbora Berislav Čižmek, Zlatko Jelić, Ivan Kurtović i Miljenko Vitković, priopćili su iz HDL-a.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su Marijan Kostrenčić, Dubravko Miholić i Tamara Vučinić, a zZa članove Suda časti Ivan Gjurašić, Vladimir Gredelj i Dragan Jelić. Prvi predsjednik HDL-a prof. dr. sc. Mate Granić počasni je predsjednik Udruge.

>> Tko će lobirati za zakon kojim se treba regulirati posao lobista?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije