Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stečaj

HOC Bjelolasica prodaje se u 5 cjelina, 2 na Jasenku

15.11.2013., Ogulin - Nakon velikog pozara u sijecnju 2011. godine u kojem je izgorjela sredisnja zgrada sa restoranom i sportskom dvoranom, HOC Bjelolasica uopce ne radi a cijelo je selo Jasenak pusto.
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
01.04.2015.
u 07:30

Stečajni upravitelj potvrdio da počinje prodaja imovine

Hrvatski olimpijski centar Bjelolasica (HOC) u stečaju kreće u postupak prodaje u kojem će se prodavati u pet odvojenih cjelina, i to prikupljanjem pismenih ponuda. Potvrdio je to stečajni upravitelj Tomislav Đuričin.

Idućeg tjedna bit će objavljen oglas, a jamčevina iznosi 5% od procijenjene vrijednosti svake cjeline. Turističko naselje Jasenak na Bjelolasici prodaje se u dvije cjeline. Prvu čine smještajni kapaciteti uključujući i centralni objekt, koji je izgorio u požaru, te sportski objekti, a sve je u potpunosti u vlasništvu HOC-a te početna cijena iznosi 38,8 milijuna kuna.

Drugi dio Jasenka čine smještajni kapaciteti u paviljonima koji imaju i druge vlasnike osim HOC-a, a procijenjeni su na 9,04 mil. kn. Početna cijena za hotel Jastreb u Begovu Razdolju iznosi 10,44 mil. kn, za zemljište na kojem je izgorio restoran Sabljaci 1,33 mil. kn, a za upravnu zgrada u Ogulinu 625 tisuća kuna.  

>> Sportski kompleks hoće i Ivica Todorić i župan Komadina? 

>> Od Bjelolasice svi digli ruke, izvjestan stečaj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije