Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iduće dvije godine

Gordana Deranja nova predsjednica HUP-a

Gordana Deranja
Foto: VL
1/2
29.09.2014.
u 18:07

HUP će nastaviti upozoravati na potrebu stvaranja boljih uvjeta za poslovanje i investicije - izjavila je nova predsjednica HUP-a Gordana Deranja

Gordana Deranja, predsjednica Uprave vrlo uspješne pulske tvrtke, izabrana je za novu predsjednicu Hrvatske udruge poslodavaca. Već četiri godine Deranja vodi Tehnomont. Tvrtka je to sa 122 zaposlena koja je lani ostvarila 40 milijuna kuna prihoda te zaradila milijun i pol kuna.

Funkciju predsjednice HUP-a obnašat će iduće dvije godine, dok je Ivan Pavlović, predsjednik Uprave Luka-Ploče, izabran za člana Izvršnog odbora HUP-a.

- Hrvatska udruga poslodavaca važan je socijalni partner i naša je zadaća da svojim radom i djelovanjem ne samo štitimo interese poduzetnika i poslodavaca već i  doprinosimo široj zajednici. Činimo to i kada se zalažemo za provedbu strukturnih reformi, zaokreta u ekonomskoj politici i za poboljšanje uvjeta za investicije. Sve to vodi ne samo boljim uvjetima poslovanja i većim prihodima tvrtki nego i većem broju radnih mjesta, većim primanjima zaposlenika, rastu proračuna i mogućnosti većih ulaganja u škole, zdravstvo i druge institucije od javnog interesa. HUP će nastaviti upozoravati na potrebu stvaranja boljih uvjeta za poslovanje i investicije. Kriza traje predugo i njezine su posljedice već sada teške, a svako daljnje odlaganje znači da ih nećemo trpjeti samo mi, već da će ih još dugo osjećati i naša djeca – izjavila je Deranja.

>> Mladen Petreski: Nerazumni zakoni priječe razvoj tržišta najma vozila

Komentara 1

GL
globalsolutions
21:39 29.09.2014.

puno sreće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije