Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolja povezanost i poslovanje

Novi 'Poslovni Facebook' mogao bi zamijeniti e-mail

Društvena mreža
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
04.03.2016.
u 12:00

Do 3. ožujka dodatnu verziju društvene mreže preuzelo je 450 tvrtki, a omogućuje bolju komunikaciju i produktivnost

Uspješne tvrtke grade se na kvalitetnim poslovnim odnosima, a veliki projekti zahtijevaju brzo širenje ideja. Korporacija Facebook stoga donosi novitet - profil za zaposlene. 

Zasebno od privatnog profila, Facebook at Work umrežuje radne kolege i omogućuje precizniju raspodjelu zadataka i komunikaciju.

Do 3. ožujka dodatnu verziju društvene mreže preuzelo je 450 tvrtki, ukazujući na rast od 50 posto u odnosu na prije šest mjeseci kada je probnu verziju isprobalo 300 poslodavaca.

Iako još u razvoju, platforma se planira proširiti van okvira uredskog komunikacijskog alata i potencijalno povezati s alatima poput Microsoft Officea i Salesforcea. 

Elektronička pošta ide u zaborav?

Stvaratelji aplikacije primijetili su da upotrebom poslovne verzije mreže zaposlenici šalju manje mailova. Elektronička pošta i dalje se najčešće upotrebljava u poslovne svrhe, a nova mogućnost povezivanja mogla bi pogurati njeno korištenje.

Multinacionalna korporacija Facebook i njenih 35.000 zaposlenika planira koristiti novu verziju za poslovanje. Smatrajući povezanije radno mjesto i produktivnijim.

>> Razvoj društvenih medija i mobilne tehnologije stvorio je publiku koja je hiper-povezana i gladna sadržaja i zabave'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije