Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi u JI Europi

Evo kada počinje prodaja iPhonea 6 i 6 Plus u Hrvatskoj!

iPhone 6
Foto: Apple
20.09.2014.
u 11:12

Prema informacijama Poslovnog, novi modeli iPhonea prvo će se pojaviti u trgovinama najvećeg prodavača Appleovih proizvoda u Hrvatskoj, HG Spotu

U utorak u Hrvatskoj počinje prodaja iPhonea 6 i 6 Plus, neslužbeno doznaje Poslovni dnevnik.

Prema informacijama Poslovnog, novi modeli iPhonea prvo će se pojaviti u trgovinama najvećeg prodavača Appleovih proizvoda u Hrvatskoj, HG Spotu. U Appleu i HG Spotu su nam bili nedostupni za komentar. Hrvatska će time postati prva zemlja u jugoistočnoj Europi u kojoj će se prodavati novi modeli iPhonea.

Cijene novih modela za hrvatsko tržište zasad nisu poznate jer HG Spot, koji će ih prvi početi prodavati, obično prodaje otključane modele, odnosno one koji nisu vezani ugovorom s teleoperaterom. U SAD-u se uz dvogodišnji ugovor s teleoperaterom, i ovisno o modelu, cijene kreću od 199 do 499 dolara.

>> Čekao 44 sata da kupi iPhone 6 ženi koja ga je ostavila

>> Započelo ludilo: Prvom kupcu iPhone6 od uzbuđenja ispao iz ruku

Komentara 1

Avatar mali322
mali322
12:44 20.09.2014.

A kod nas od 1990 do 4990 kuna i to uz ugovor naravno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije