Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brijuni rivijera

DUUDI ubrzo raspisuje natječaj za Muzil i Hidrobazu

sv. katarina muzil
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
04.08.2015.
u 09:59

Prije tri godine za dio Brijuni Rivijera – Sv. Katarina – Monument – koncesija je dana Danku Končaru

        Nakon što je Gradsko vijeće Pule prošli tjedan izglasalo realizaciju razvojnog projekta Muzil, iz DUUDI-ja su nam potvrdili da već rade na pripremi natječaja za iskazivanje interesa za Muzil, koji bi bio sličan onome za Kupare.

Usporedo bi se išlo i s natječajem za Hidrobazu i Saccorgiannu.

Poluotok Muzil nekada je bilo vojno-regrutni centar u Puli, a proteže se na 170 hektara zemljišta smještenog na najzapadnijem dijelu pulskog zaljeva. Sukladno sveukupnim planskim rješenjima važećih dokumenata prostornog uređenja realizirao bi se turistički smještaj od oko 2270 postelja, plaža, golf-igrališta, luka, kongresni centar...

Na lokaciji Hidrobaza, kako stoji na stranicama tvrtke Brijuni Rivijera, ponuđena su četiri koncepta kapaciteta 1200 kreveta. Za Hidrobazu i Pinetu prije tri godine, kada je raspisan natječaj, interesa nije bilo, a iste je godine tvrtki Kermas Danka Končara tada je dana koncesija za Sv. Katarinu-Monument, također dio Brijuni Rivijere, ali koji već tri godine zapinje na realizaciji.      

>> Brijuni Rivijera ponovno odgođeni zbog nepoštivanja građana

Komentara 1

FI
Fisherman
12:27 04.08.2015.

Bas se cudim da je prije tri godine kad su komunisti dosli na vlast koncesiju dobio provjeren kadar Koncar.Pa nije badava financirao kampanju SDP-a prije tri i pol godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije