Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMENOVANJA

Dubravko Štimac novi je predsjednik Nadzornog odbora Podravke

Goran Marić i Dubravko Štimac dali izjave nakon održane skupštine dioničara Podravke
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/6
21.02.2017.
u 13:59

Ministar državne imovine Goran Marić rekao je da su Mate Crkvenac i Ivo Družić opozvani sa svoje dužnosti u NO-u

Dubravko Štimac izabran je danas za predsjednika Nadzornog odbora Podravke, a na pitanje novinara hoće li maknuti Zvonimira Mršića iz Uprave Podravke dao je neodređen odgovor.

- To vam ne mogu potvrditi, to je odluka svih članova Nadzornog odbora - rekao je Štimac, prenosi N1.

Također su imenovana četiri nova člana Nadzornog odbora Podravke, i to velikom većinom glasova na skupštini Podravke - ukupno 98 posto. Ministar državne imovine Goran Marić rekao je da su Mate Crkvenac i Ivo Družić opozvani sa svoje dužnosti u NO-u. Marić nije rekao hoće li Mršić biti smijenjen s čela Podravke.

>> Prihodi Podravke porasli više od 15 posto - prvi put ostvarila prihod od prodaje veći od 4 mlrd. kn

>> Tedeschi: Podravka nam je zanimljiva, ali ne po svaku cijenu

Komentara 6

DU
Deleted user
14:28 21.02.2017.

Ako je država vlasnik 25,4% Podravke nije mi jasno kako to SDP i HDZ postavljaju direktore. Neka ih imenuju vlasnici (fondovi, mali dioničari...)

BU
Bubalamala
15:45 21.02.2017.

Postavljaju se podobni za financiranje stranke a dok stranka završi sa uhljebljivanjem svojih, prođe mandat.Boljitka nema, mladi odlaze !

Avatar Franjo Tudman
Franjo Tudman
18:04 21.02.2017.

Svaka cast g.Maricu, konacno da netko postavi g.Marka Kolakovica koji je uistini pravi gospodarski strateg. Konacno da desnica preuzima hrvatske tvrtke, konacno da nekadasnji gospodarski strateg HSP g. Marko Kolakovic preuzme duznost u lijevoj Koprivnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije