Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagrađeni

Društvenim poslovanjem ostvare milijardu kuna

27.03.2015., Impact Hub, Zagreb - Dodijeljene nagrade UniCredit Foundation od 7500 Eura za poduzetnicke ideje koje rjesavaju drustveni ili okolisni problem.   Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
27.03.2015.
u 21:04

Tri su projekta dobila po 7500 eura nagrade za ideju koja pomaže riješiti društveni problem ili onaj vezan uz zaštitu okoliša

Zeleno zlato, Healthy Meal Standard i Acro GoalAchiever dobitnici su nagrade Zaklade UniCredit od po 7500 eura za najbolji projekt čiji je cilj rješavanje društvenih ili problema zaštite okoliša. Izabrani su projekt samozapošljavanja žena starijih od 50 godina obučavanjem za održivu berbu samoniklog aromatičnog i ljekovitog bilja i izradu proizvoda (Zeleno zlato), certifikat za zdrave menije u hotelima, školama i vrtićima za osobe s posebnim prehrambenim potrebama (Healthy Meal Standard) te interaktivni alat koji pomaže u postavljanju i postizanju ciljeva (Acro GoalAchiever).

Direktor malog poduzetništva Zagrebačke banke Nenad Mećava istaknuo je na dodjeli u prostorijama Impact Huba Zagreb da su društvena poduzeća u krizi pravi pothvati, ali i da im je godišnji prihod od oko milijardu kuna respektabilan za naše tržište.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije