Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dnevni pregled

Dionički promet pao za 84 posto, HT najlikvidniji

Zagrebačka burza
Foto: Tatjana Tadić/PD/PIXSELL
02.03.2015.
u 17:07

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi u odnosu na petak pao je za 65 posto, odnosno za 17,00 milijuna kuna te je iznosio 9,4 milijuna kuna

Ključni indeksi Zagrebačke burze dan su završili blagim padom, CROBEX je umanjen za 0,06 posto na 1.744,44 bodova dok je CROBEX10 pao za 0,15 posto na 1.016,92 boda.

Sektorski indeksi dan su završili u rasponu od +0,29 posto koliko je porastao CROBEXtransport do -0,80 posto koliko je pao CROBEXturist. Obveznički indeksi dan su završili rastom; CROBIS je uvećan za 0,11 posto a CROBIStr za 0,12 posto, piše portal hrportfolio.hr.

Danas nije bilo bitnijih vijesti vezanih za trgovana izdanja.

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi u odnosu na petak pao je za 65 posto, odnosno za 17,00 milijuna kuna te je iznosio 9,4 milijuna kuna. Milijunski promet ostvarilo je samo jedno izdanje a promjene cijena najlikvidnijih kretale su se u rasponu od +6,82 do -4,56 posto.

Današnji redovni dionički promet također je uvelike smanjen, pao je za 22 milijuna kuna te je iznosio slabih 4,2 milijuna kuna.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije