Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh

Deutsche Telekom ne može bez HRNET-a

grafikon
Foto: ilustracija
27.11.2014.
u 14:30

Program HRPPRO-a koriste i HT, Ericsson NT, Atlantic, Agrokor, Simobile, Vipmobile, ministarstva socijalne politike i mladih...

Tvrtka HRPRO ovogodišnji je dobitnik inovacijske nagrade Njemačko-hrvatske industrijske komore. HRPRO-ov pobjednički projekt pod nazivom Top Leadership Team of Europe & Technology Cloud (TLT Cloud) prilagođeno je softversko rješenje za Deutsche Telekom, u sklopu kojeg je korisnicima omogućeno upravljanje ljudskim resursima putem HRNET softvera u cloud infrastrukturi HT-a.

TLT Cloud koriste u 16 kompanija Deutsche Telekoma u 13 europskih država, a nude ga tvrtkama i putem HT-a. HRPRO posluje više od 15 godina, a specijalizirao se za razvoj i izradu poslovnog softvera za upravljanje ljudskim resursima. Razvili su softverski paket HR.net, sustav za upravljanje ljudskim potencijalom i sustav nagrađivanja za velike poslovne sustave. Svaki obračun plaće ili bonusa, zahtjev za godišnji, putni nalog ili kadroviranje i praćenje edukacija radnika obrađuju se kroz njihov sustav.

“Naša aplikacija najkorišteniji je sustav u tvrtkama nakon Microsoft officea”, pohvalio se Željko Skorić, direktor HRPRO-a. Pokazuje to što njihov program koriste Deutsche telekom, HT, Ericsson NT, Atlantic, Agrokor, Simobile, Vipmobile, ministarstva socijalne politike i mladih...

>> Velika gužva na hrvatskom tržištu podatkovnih centara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije