Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojna delegacija u Brodu

Đaković će raditi borbena oklopna vozila za Kuvajt?

holding
ĐĐ Holding
30.05.2015.
u 12:31

Kuvajtskoj delegaciji predstavljen je proizvodni program iz poslovnog područja Obrana, uz obilazak proizvodnih pogona brodske tvrtke.

Vojna delegacija Ministarstva obrane i kuvajtske vojske boravila je u Slavonskom Brodu kako bi se, u sklopu natječaja za nabavu borbenih oklopnih vozila, upoznala s proizvodnim mogućnostima tvrtke Đuro Đaković Specijalna vozila.

Kuvajtskoj delegaciji predstavljen je proizvodni program iz poslovnog područja Obrana, uz obilazak proizvodnih pogona brodske tvrtke.

Nakon toga, na vojnom poligonu u Kindrovu gostima s Bliskog istoka prezentirano je borbeno oklopno vozilo, koje proizvode u Đuri Đakoviću.

Komentara 2

DO
doktor1
21:58 31.05.2015.

Kuvajtska delegacija obilazi barem 10tak proizvođača i to što je došla u ĐĐ ne znači ama baš ništa za konačno sklapanje poslova. Oni jednostavno gledaju što svaka tvrtka nudi a na kraju izabiru što im odgovara. Ovaj članak je reklama investitora-špekulanta Nenada Bakića da digne cijenu svom ulogu i potakne naivce da kupuju dionice. Nemojte nasjedati na njegove reklame.

DU
Deleted user
21:49 31.05.2015.

naravno ovdje niti jednog komentara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije