Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZSE DANAS

Crobexi u plusu, Badel 1862 porastao za 7,19 posto

Zagrebačka burza
Foto: Tatjana Tadić/PD/PIXSELL
04.05.2015.
u 17:05

Sektorski indeksi ostvarili su promjene u rasponu od +0,82 posto koliko je rastao CROBEXindustrija do -1,94 posto koliko bilježi CROBEXkonstrukt

Ključni indeksi Zagrebačke burze dan su završili u plusu; CROBEX je uvećan za 0,33 posto na 1.757,48 boda dok je CROBEX10 porastao za 0,61 posto na 1.034,37 bodova, piše hrportfolio.hr.

Sektorski indeksi ostvarili su promjene u rasponu od +0,82 posto koliko je rastao CROBEXindustrija do -1,94 posto koliko bilježi CROBEXkonstrukt.

Obveznički indeksi su rasli; CROBIS za 0,09 a CROBIStr za 0,11 posto.

Od važnijih vijesti izdvajamo današnju objavu o poslovanju tvrtki iz sastava koncerna Agrokor - Belje, Jamnica, Ledo, PIK Vinkovci, Vupik i Zvijezda; u prvom tromjesečju ove godine prihodovale su zajedno 87 milijuna kuna više nego u istom razdoblju prošle godine, dok je dug dobavljačima u godinu dana porastao s 1,07 na 1,17 milijardi kuna, pokazuju konsolidirana kvartalna financijska izvješća objavljena na Zagrebačkoj burzi.

Ukupni prihodi od prodaje u prva tri mjeseca ove godine dosegnuli su 1,47 milijardi kuna naprema lanjskih 1,40 milijardi.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije